SHOWER

Galaentertainment producerar ett flertal produktioner varje år. De mest framgångsrika lever sedan kvar i vår repertoar för våra kunder att boka till sina event.

Här kan du läsa om de koncept som är aktuella hos oss för tillfället:

gala on the go gala entertainment LÄS MER >>

GALA ON THE GO

Rutinerade artister, professionellt inspelade musikbakgrunder, koreografi, stämmor och snygga kläder.

GALA ON THE GO är Galaentertainments egen showgrupp. En flexibel grupp beståendes av två eller fler av företagets artister. DU som kund har i princip obegränsade möjligheter att välja inriktning och showerna är skapade för att kunna anpassas efter alla typer av lokal och scenyta. Färdiga shower finns bl.a. med tema:

Rock
ABBA
Svensk musik
Schlager/Eurovision
Disco
80-tal
90-tal
Bond

Självklart går showerna att kombinera, utveckla och anpassa efter behov.

 

INFO & BOKNING CLOSE
ABBA Gala entertainment LÄS MER >>

AS GOOD AS NEW

Snart 50 år efter ABBA’s genombrott, kan vi med stolthet presentera produktionen ”As Good As New”, en hyllning till Sveriges, genom tiderna största musikexport. Artisterna är handplockade för att ge en så autentisk känsla som möjligt av hur det hade kunnat vara att närvara vid en av ABBA’s legendariska konserter och ingen aspekt av kostym, make-up, musikaliska arrangemang, rörelser eller sång, lämnas åt slumpen.

Showen kan bokas för mindre sammanhang som Singback med 4-7 artister eller som en full live produktion med totalt nio artister och musiker på scen. Showen kan variera mellan 30-90 minuter fördelat på 1-2 set

 

INFO & BOKNING CLOSE
LÄS MER >>

SWEDISH CONFETTI

Världens tredje största exportland av musik är lilla Sverige. I detta flexibla koncept visar vi upp en del av musiken som nått stora framgångar både inom och utanför Sveriges gränser. Kvällen bjuder på odödliga klassiker från starten av det svenska musikundret till dagens radiohits i en show som passar alla åldrar och typer av gäster.

Repertoaren går också att anpassa till en helt internationell publik och varför inte toppa kvällen med en av landets mer namnkunniga artister? Kontakta oss för mer information om vilka artister vi har samarbete med eller hur vi kan anpassa konceptet till just Ert event.

INFO & BOKNING CLOSE
Royale Gala Entertainment LÄS MER >>

ROYALE

En show dedikerad till musikhistoriens kvinnliga kungligheter! Royale är mer ett koncept än en show. Ett flexibelt koncept där vi på olika sätt lyfter fram alla fantastiska kvinnor som förgyllt världens scener.

Temat kan vara t.ex. pop, rock eller helt enkelt ”the best of”. Har ni ett event eller en tillställning som på något sätt vill lyfta fram eller hylla kvinnor på olika sätt? Då är det här underhållningen för ER

 

 

INFO & BOKNING CLOSE
RocknRoll Is Here To Stay LÄS MER >>

ROCK ́N ROLL
(IS HERE TO STAY)

En kavalkad genom rockens historia. Den här showen låter oss uppleva musiken från 50-talets första gitarriff till hits av dagens rockikoner. Från brylcréme och skinnjackor till det ljuva 80-talet då rocken befäste sin position som den ultimata musikstilen. Från Elvis till AC/DC bjuder artisterna på läderjackor, svallande hårmanar och tights i spandex till ljudet av ekvilibristiska gitarrsolon och höga toner i falsett.

 

INFO & BOKNING CLOSE
Julshower Gala entertainment LÄS MER >>

JULSHOWER

Galaentertainment gör närmare tio julproduktioner per år. Bland våra nöjda kunder de sista åren ser vi bl.a:

Ullevi Konferens & Restauranger
Casino Cosmopol
Harrys
Linköping Konsert & Congress
Oakleys showrestaurang
Valands festvåning
Törringelund
Grand Hotell Borås

Vi strävar efter att alltid skapa en unik upplevelse, anpassad för varje kund men vi har även fasta koncept som alltid går att boka. Hörav dig så berättar vi mer om våra olika julkoncept

 

INFO & BOKNING CLOSE