Galaentertainment bildades 2007 av Anna-Mia Bonde. Tillsammans med sina närmaste kollegor skapade hon under flera år underhållning runt sig själv som artist och vid hennes sida återfanns oftare och oftare parhästen Jenny Redenkvist.

Redan från början fanns en vision att kunna erbjuda kunderna ett helhetstänk och totallösningar oavsett storleken på eventen. Underhållningen kompletterades därför ofta med allt från liveband till trollkonstnärer och gästartister vilket sedan naturligt ledde vidare till nästa steg.

2013 fick Galaentertainment i uppdrag att skapa en show från grunden till Silja Line. Detta blev startskottet till det som i dag är företagets huvudsakliga verksamhet, att skapa och producera shower till externa kunder. 2015 slöts cirkeln när Jenny klev in som fullvärdig delägare i företaget. Inom ett år resulterade detta i fem specialbeställda, nyproducerade shower och mer än en fördubbling av verksamheten.

Sedan dess har företaget stadigt växt och förutom alla roliga företagsevents, privatfester och andra tillställningar produceras nu ett tiotal shower per år. Främst julshower men även skräddarsydda fullproduktioner till krogar och andra kunder.

Från och med 2020 rullar i tillägg till detta också Galaentertainments egenproducerade koncept ut på vägarna vilket markerar början på nästa del av resan. En resa vi ser fram emot att göra tillsammans med våra fantastiska medarbetare och artister.

Varmt välkomna att följa med!

Anna-Mia & Jenny

För info och bokning:
info@galaentertainment.se