WE BUILT THIS CITY (ON ROCK´N ROLL)2018-11-21T13:38:39+00:00

Project Description

WE BUILT THIS CITY (ON ROCK´N ROLL)

En helkväll i rockens tecken!

WBTC är en show baserad den bästa musiken från rockens glansdagar med tidstypiska arrangemang, fantastisk sång och ekvilibristiska soloprestationer.  Musiken sträcker sig från genrens odiskutabla början på 50-talet till 80-talets bombastiska arenahits. Utrymme ges också till gästartisternas egen repertoar och showen anpassas även för att ge plats för deras favoritcovers.

Stommen är fem musiker som sedan kompletteras med två rutinerade sångare samt två gästartister med lokal anknytning. Musikerna handplockas ur etablerade rockkonstellationer och band för att skapa ytterligare en genuin känsla av klassisk rock´n roll.

SCENEN

Den specialdesignade scenen på 9×5 m i två våningar och tillhörande trappor är utvecklad i samarbete med några av landets bästa scendesigners för att skapa en arenakänsla i miniformat.  Som en extra effekt, ingår också en fullt funktionell hiss i burmodell där delar av showen utspelar sig. Denna placeras för bästa effekt efter rummets förutsättningar och ger en extra känsla av överraskning och exklusivitet.

Showen är skapad som en dryg timmes show som med fördel framförs efter en middagssittning. Den kan också anpassas till två akter med paus i mitten.

Varmt välkommen att uppleva ett av Sveriges häftigaste showkoncept!