Om oss2018-11-21T13:38:39+00:00

om_oss

Galaentertainment bildades 2007 i samband med att Anna-Mia Bonde och Jenny Redenkvist började sitt samarbete efter många år som artister i andra konstellationer. Anna-Mia som startade företaget hade redan från början visionen att kunna erbjuda sina kunder ”underhållning för alla”. Ett helhetstänk och totallösningar för varje event, oavsett om det gällde ett privat födelsedagskalas eller ett större företagsevent med live-band och gästartister.

Sedan starten har Galaentertainment gått vidare från de dryga 200 spelningar som våra artister genomför/år till att även producera underhållning för externa kunder som t.ex. Silja Line och inte minst är Anna-Mia och Jenny ett flitigt anlitat kör-team som setts bakom och bredvid ett stort antal av våra mest folkkära artister.

2015 slöts till slut cirkeln när Jenny klev in som fullvärdig delägare i företaget. Med sången och det musikaliska i fokus, med flexibilitet som ledord och med en ”kvinnlig touch” är vår förhoppning att ständigt utvecklas, att alltid överträffa förväntningar och att aldrig fastna i gamla hjulspår och klichéer av vad som traditionellt förväntas av show- och middagsunderhållning.

Sammanlagt ingår idag sju handplockade artister i företaget och ihop med det unika nätverk av frilansande artister och musiker vi byggt upp under åren, hoppas vi även fortsättningsvis kunna erbjuda och överstiga målet ”underhållning för alla” .